Πασ Γιαννινα / Super League 2, ΠΑΣ Γιάννινα-Εργοτέλης 2-2: Η «Χ»αρά των γκολ / Δείτε βίντεο με τις προκλήσεις των τούρκων στους έλληνες ψαράδες και το λιμενικό.

Πασ Γιαννινα / Super League 2, ΠΑΣ Γιάννινα-Εργοτέλης 2-2: Η «Χ»αρά των γκολ / Δείτε βίντεο με τις προκλήσεις των τούρκων στους έλληνες ψαράδες και το λιμενικό.. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της σημαντικής αναμέτρησης στο… Μάχη των ζωσιμάδων, κυριάρχησε η λάσπη και η δυνατή βροχή, με τον άρη να. Τα σενάρια για χρέη της παε, αλλά και για το μέλλον της, σχολίασε ο πασ γιάννινα με μια, σκληρή, ανακοίνωση, την οποία έβγαλε. Η μοναδική ομάδα της πόλης που προσπαθεί για την ανάδειξη του γυναικείου μπάσκετ δείτε περισσότερα σχετικά με τη σελίδα πασ γιάννινα wbc στο facebook. Θέλει να γίνει η πρώτη ομάδα που θα νικήσει φέτος τους.

Υπενθυμίζεται πως ο πασ γιάννινα ψάχνει ένα μικρό θαύμα. Δείτε βίντεο με τις προκλήσεις των τούρκων στους έλληνες ψαράδες και το λιμενικό. Με την αναμέτρηση του πασ γιάννινα με τον αρη ανοίγει η αυλαία του δευτεριάτικου (11/1, 17.15, novasports 2) προγράμματος για τη 16η αγωνιστική της super league. Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι στη λάρισα, ο πασ γιάννινα παρότι θα μπορούσε να ρισκάρει περισσότερο στο φινάλε, συμβιβάστηκε με την ισοπαλία χωρίς γκολ, που τον κράτησε 9. Σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης, πασ γιάννινα και άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι δίχως τέρματα στους «ζωσιμάδες».

50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 - 2016 - YouTube
50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 - 2016 - YouTube from i.ytimg.com
Σ' έναν ακατάλληλο για ποδόσφαιρο αγωνιστικό χώρο, ο παοκ μετά από μία σκληρή μάχη κόντρα στον πασ γιάννινα, πήρε τη νίκη που του επιτρέπει να. Εκτίει την ποινή του με πασ γιάννινα ο μπα. Στην λίμνη των ιωαννίνων μπορεί τα νερά να ΄χουν «παγώσει» αλλά η φημολογία έχει «ζεσταθεί» για τα καλά! Η μοναδική ομάδα της πόλης που προσπαθεί για την ανάδειξη του γυναικείου μπάσκετ δείτε περισσότερα σχετικά με τη σελίδα πασ γιάννινα wbc στο facebook. Ισοφάριση για τον πασ γιάννινα στο 94' με γκολ του μαμπουλού από θέση οφσάιντ. Πρωταθλητές στη super league και ταυτόχρονα να χάσει στο περιστέρι ο οφη. Με την αναμέτρηση του πασ γιάννινα με τον αρη ανοίγει η αυλαία του δευτεριάτικου (11/1, 17.15, novasports 2) προγράμματος για τη 16η αγωνιστική της super league. Μάχη των ζωσιμάδων, κυριάρχησε η λάσπη και η δυνατή βροχή, με τον άρη να.

Σύμφωνα με δαύτη, όπως αναφέρει το sportime της κυριακής και η στήλη.

Ισοφάριση για τον πασ γιάννινα στο 94' με γκολ του μαμπουλού από θέση οφσάιντ. Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι στη λάρισα, ο πασ γιάννινα παρότι θα μπορούσε να ρισκάρει περισσότερο στο φινάλε, συμβιβάστηκε με την ισοπαλία χωρίς γκολ, που τον κράτησε 9. Η μοναδική ομάδα της πόλης που προσπαθεί για την ανάδειξη του γυναικείου μπάσκετ δείτε περισσότερα σχετικά με τη σελίδα πασ γιάννινα wbc στο facebook. Δείτε βίντεο με τις προκλήσεις των τούρκων στους έλληνες ψαράδες και το λιμενικό. Θέλει να γίνει η πρώτη ομάδα που θα νικήσει φέτος τους. Όλες οι πληροφορίες για τις μεταγραφές (ηλικία, εθνικότητα, θέση, διάρκεια συμβολαίου, ετήσιες απολαβές), τα ρόστερ κ.α. Υπενθυμίζεται πως ο πασ γιάννινα ψάχνει ένα μικρό θαύμα. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της σημαντικής αναμέτρησης στο… Σ' έναν ακατάλληλο για ποδόσφαιρο αγωνιστικό χώρο, ο παοκ μετά από μία σκληρή μάχη κόντρα στον πασ γιάννινα, πήρε τη νίκη που του επιτρέπει να. Εκτίει την ποινή του με πασ γιάννινα ο μπα. Μάχη των ζωσιμάδων, κυριάρχησε η λάσπη και η δυνατή βροχή, με τον άρη να. Με την αναμέτρηση του πασ γιάννινα με τον αρη ανοίγει η αυλαία του δευτεριάτικου (11/1, 17.15, novasports 2) προγράμματος για τη 16η αγωνιστική της super league. Τα σενάρια για χρέη της παε, αλλά και για το μέλλον της, σχολίασε ο πασ γιάννινα με μια, σκληρή, ανακοίνωση, την οποία έβγαλε.

Τα σενάρια για χρέη της παε, αλλά και για το μέλλον της, σχολίασε ο πασ γιάννινα με μια, σκληρή, ανακοίνωση, την οποία έβγαλε. Ο αργεντινός μεσοεπιθετικος ταλαιπωρείται από αιμάτωμα στον δικέφαλο και η συμμετοχή του στον αγώνα με τον πασ γιάννινα θα ξεκαθαρίσει αύριο. Όλες οι πληροφορίες για τις μεταγραφές (ηλικία, εθνικότητα, θέση, διάρκεια συμβολαίου, ετήσιες απολαβές), τα ρόστερ κ.α. Με την αναμέτρηση του πασ γιάννινα με τον αρη ανοίγει η αυλαία του δευτεριάτικου (11/1, 17.15, novasports 2) προγράμματος για τη 16η αγωνιστική της super league. Εκτίει την ποινή του με πασ γιάννινα ο μπα.

Φιλικό Προετοιμασίας ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΟΚ Κέρκυρα - ΠΑΕ ΠΑΣ ...
Φιλικό Προετοιμασίας ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΟΚ Κέρκυρα - ΠΑΕ ΠΑΣ ... from pasgiannina.gr
Τα σενάρια για χρέη της παε, αλλά και για το μέλλον της, σχολίασε ο πασ γιάννινα με μια, σκληρή, ανακοίνωση, την οποία έβγαλε. Σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης, πασ γιάννινα και άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι δίχως τέρματα στους «ζωσιμάδες». Μάχη των ζωσιμάδων, κυριάρχησε η λάσπη και η δυνατή βροχή, με τον άρη να. Σύμφωνα με δαύτη, όπως αναφέρει το sportime της κυριακής και η στήλη. Εκτίει την ποινή του με πασ γιάννινα ο μπα. Στην λίμνη των ιωαννίνων μπορεί τα νερά να ΄χουν «παγώσει» αλλά η φημολογία έχει «ζεσταθεί» για τα καλά! Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της σημαντικής αναμέτρησης στο… Παρακολουθήστε σε real time την αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική της σούπερ λιγκ οπαπ.

Μάχη των ζωσιμάδων, κυριάρχησε η λάσπη και η δυνατή βροχή, με τον άρη να.

Σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης, πασ γιάννινα και άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι δίχως τέρματα στους «ζωσιμάδες». Υπενθυμίζεται πως ο πασ γιάννινα ψάχνει ένα μικρό θαύμα. Σύμφωνα με δαύτη, όπως αναφέρει το sportime της κυριακής και η στήλη. Πρωταθλητές στη super league και ταυτόχρονα να χάσει στο περιστέρι ο οφη. Ο αργεντινός μεσοεπιθετικος ταλαιπωρείται από αιμάτωμα στον δικέφαλο και η συμμετοχή του στον αγώνα με τον πασ γιάννινα θα ξεκαθαρίσει αύριο. Η μοναδική ομάδα της πόλης που προσπαθεί για την ανάδειξη του γυναικείου μπάσκετ δείτε περισσότερα σχετικά με τη σελίδα πασ γιάννινα wbc στο facebook. Τα σενάρια για χρέη της παε, αλλά και για το μέλλον της, σχολίασε ο πασ γιάννινα με μια, σκληρή, ανακοίνωση, την οποία έβγαλε. Εκτίει την ποινή του με πασ γιάννινα ο μπα. Θέλει να γίνει η πρώτη ομάδα που θα νικήσει φέτος τους. Παρακολουθήστε σε real time την αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική της σούπερ λιγκ οπαπ. Δείτε βίντεο με τις προκλήσεις των τούρκων στους έλληνες ψαράδες και το λιμενικό. Σ' έναν ακατάλληλο για ποδόσφαιρο αγωνιστικό χώρο, ο παοκ μετά από μία σκληρή μάχη κόντρα στον πασ γιάννινα, πήρε τη νίκη που του επιτρέπει να. Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι στη λάρισα, ο πασ γιάννινα παρότι θα μπορούσε να ρισκάρει περισσότερο στο φινάλε, συμβιβάστηκε με την ισοπαλία χωρίς γκολ, που τον κράτησε 9.

Σ' έναν ακατάλληλο για ποδόσφαιρο αγωνιστικό χώρο, ο παοκ μετά από μία σκληρή μάχη κόντρα στον πασ γιάννινα, πήρε τη νίκη που του επιτρέπει να. Δείτε βίντεο με τις προκλήσεις των τούρκων στους έλληνες ψαράδες και το λιμενικό. Εκτίει την ποινή του με πασ γιάννινα ο μπα. Όλες οι πληροφορίες για τις μεταγραφές (ηλικία, εθνικότητα, θέση, διάρκεια συμβολαίου, ετήσιες απολαβές), τα ρόστερ κ.α. Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι στη λάρισα, ο πασ γιάννινα παρότι θα μπορούσε να ρισκάρει περισσότερο στο φινάλε, συμβιβάστηκε με την ισοπαλία χωρίς γκολ, που τον κράτησε 9.

ΒΙΚΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ vs ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΑΕ (78-67) - YouTube
ΒΙΚΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ vs ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΑΕ (78-67) - YouTube from i.ytimg.com
Ο αργεντινός μεσοεπιθετικος ταλαιπωρείται από αιμάτωμα στον δικέφαλο και η συμμετοχή του στον αγώνα με τον πασ γιάννινα θα ξεκαθαρίσει αύριο. Η μοναδική ομάδα της πόλης που προσπαθεί για την ανάδειξη του γυναικείου μπάσκετ δείτε περισσότερα σχετικά με τη σελίδα πασ γιάννινα wbc στο facebook. Σύμφωνα με δαύτη, όπως αναφέρει το sportime της κυριακής και η στήλη. Υπενθυμίζεται πως ο πασ γιάννινα ψάχνει ένα μικρό θαύμα. Πρωταθλητές στη super league και ταυτόχρονα να χάσει στο περιστέρι ο οφη. Δείτε βίντεο με τις προκλήσεις των τούρκων στους έλληνες ψαράδες και το λιμενικό. Με την αναμέτρηση του πασ γιάννινα με τον αρη ανοίγει η αυλαία του δευτεριάτικου (11/1, 17.15, novasports 2) προγράμματος για τη 16η αγωνιστική της super league. Παρακολουθήστε σε real time την αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική της σούπερ λιγκ οπαπ.

Η μοναδική ομάδα της πόλης που προσπαθεί για την ανάδειξη του γυναικείου μπάσκετ δείτε περισσότερα σχετικά με τη σελίδα πασ γιάννινα wbc στο facebook.

Ο αργεντινός μεσοεπιθετικος ταλαιπωρείται από αιμάτωμα στον δικέφαλο και η συμμετοχή του στον αγώνα με τον πασ γιάννινα θα ξεκαθαρίσει αύριο. Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι στη λάρισα, ο πασ γιάννινα παρότι θα μπορούσε να ρισκάρει περισσότερο στο φινάλε, συμβιβάστηκε με την ισοπαλία χωρίς γκολ, που τον κράτησε 9. Με την αναμέτρηση του πασ γιάννινα με τον αρη ανοίγει η αυλαία του δευτεριάτικου (11/1, 17.15, novasports 2) προγράμματος για τη 16η αγωνιστική της super league. Όλες οι πληροφορίες για τις μεταγραφές (ηλικία, εθνικότητα, θέση, διάρκεια συμβολαίου, ετήσιες απολαβές), τα ρόστερ κ.α. Τα σενάρια για χρέη της παε, αλλά και για το μέλλον της, σχολίασε ο πασ γιάννινα με μια, σκληρή, ανακοίνωση, την οποία έβγαλε. Σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης, πασ γιάννινα και άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι δίχως τέρματα στους «ζωσιμάδες». Πρωταθλητές στη super league και ταυτόχρονα να χάσει στο περιστέρι ο οφη. Υπενθυμίζεται πως ο πασ γιάννινα ψάχνει ένα μικρό θαύμα. Η μοναδική ομάδα της πόλης που προσπαθεί για την ανάδειξη του γυναικείου μπάσκετ δείτε περισσότερα σχετικά με τη σελίδα πασ γιάννινα wbc στο facebook. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της σημαντικής αναμέτρησης στο… Δείτε βίντεο με τις προκλήσεις των τούρκων στους έλληνες ψαράδες και το λιμενικό. Παρακολουθήστε σε real time την αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική της σούπερ λιγκ οπαπ. Στην λίμνη των ιωαννίνων μπορεί τα νερά να ΄χουν «παγώσει» αλλά η φημολογία έχει «ζεσταθεί» για τα καλά!

banner